donderdag 12 december 2013

Een marathon van ruim twee maanden.....

.....en de finish niet gehaald.....
Het is toch ook wat. Het einde van de marathon is in zicht en ik ben net voor de eindstreep door mijn knieën gezakt. Weer geveld door 1 of ander virus. Hoesten, proesten en een pijnlijk lijf. Maar wat bedoel ik nu met die duurloop???
Dat zit zo....
Mijn pa kwam op 10 oktober in het ziekenhuis terecht. Daarna volgde het revalidatiecentrum. Vele avonden tufte ik met mijn ma richting de revalidatie om mijn pa te bezoeken. Alleen als ik moest werken of een (soms leuke) verplichting had, werd er een andere chauffeur opgetrommeld (Dank je Fons, Jeanne en Erica). Soms werd het een hele dag, want mijn ouders wilde mij er graag bij hebben als er patiëntgesprekken waren. Vorige week nog, haalde ik mijn pa op om even mee naar huis te gaan. De ergo-therapeute kwam kijken of er aanpassingen nodig waren in huis. Het was een vermoeiende dag voor mijn pa, maar de andere dag was hij weer zoveel vooruit gegaan. Ongelooflijk. En dan nu het goeie nieuws....hij mag morgen naar huis!!!!!! En net twee dagen (gisteren ziek uit mijn werk gekomen) voor dit heugelijke bericht heeft mijn toch al niet zo fitte lijf het begeven. Ik baal, want mijn kerstboom staat nu ook errug kaal te wezen :-(  Dus nu even weinig tot niks doen. Tot overmaat van ramp mis ik vandaag een leuk avondje op het werk. Helaas, het is niet anders.......al heb ik daar vorige week nog ontzettend lol om gehad omdat ik mij in een CSI-overall had gehesen.


Het is niet alleen kommer en kwel. Ik heb pasgeleden weer iets gewonnen op facebook. Zoooooo leuk!!! Een kerstmandje van Atelier Sezoentje en ik heb vandaag ook haar blog gevonden (klik) Het was een waar feest om alles uit te pakken. Ik heb het daarna zo goed mogelijk, naar haar voorbeeld, weer in het mandje gelegd. Het geurkaarsje brengt een echte kerstsfeer in huis en dat is wel nodig met die kale boom....hihi.....
Nogmaals heel erg bedankt Sonja!!!


Zelf ben ik ook nog aan het knutselen geslagen. Blij dat ik deze krans/lijst dinsdag al af had. Ik had zoiets gezien op Pinterest en het leek mij niet zo moeilijk om te maken.....


Hij hangt trouwens aan mijn voordeur, maar dat was niet mooi voor de foto. Ik heb namelijk een monsterlijk lelijke voordeur. (Wensenlijstje!) Het kleine kransje was kant en klaar hoor......heb ik zelf niks aan geknutseld.

Oh ja....ik was ook nog bij de kringloop en vond daar een keigave bestekbak. Van het schilderij wilde ik de lijst gebruiken voor bovenstaand, maar ik kreeg van beide zonen commentaar daarover. Oudste wilde het schilderij zelfs mee naar Delft nemen om het te redden...lol..... en ze zeuren altijd zo over mijn 'ouwe troep'.


En in de spirit van 'less is more' denk ik dat ik aan mijn dienblad op de salontafel niks meer doe ;-)


8 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat hij naar huis mag, maar balen voor jou en je virus. Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een behoorlijk pittige tijd voor je ,maar fijn dat je Vader naar huis mag.En hopelijk knap je snel weer op om met je kerstversiering bezig te gaan .Voor nu beterschap en even rustig aan doen hoor!!
  Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je vader weer naar huis mag! Wel erg jammer dat je nu zelf niet fit bent... Je hebt een prachtig pakketje ontvangen en ook je kringloopvondsten zien er leuk uit.

  Beterschap. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt heel wat geinvesteerd de laatste maanden, dus dat je nu niet helemaal fit bent/een griep hebt, is denk ik niet zo raar. Ik heb er diep respect voor dat je dan elke dag met je moeder gaat.
  Fijn dat je vader morgen naar huis mag! zijn je ouders weer bij elkaar, dat is toch heerlijk?
  Je hebt een mooi cadeautje gekregen van Sonja!
  Beterschap gewenst!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je pa naar huis mag! Balen dat jij nu in de lappenmand ligt: beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij pechvogel, wat jammer dat jij nu geveld bent, net nu je pa naar huis mag, wel fijn voor hem, al met al een heel lange periode!
  Wat leuk dat je gewonnen had en nog leuker vind ik je deurcreatie, mooi met dat mos zo!
  Beterschap en lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend fijn dat je pa naar huis mag, maar ziek jij even snel uit? Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tussen alle drukte door toch nog tijd gevonden voor leuke dingen. Die lijst met mos is echt gaaf! Even uitzieken, met die kale boom komt het vast ook weer goed.
  En je vader voor de kerst lekker thuis, fijn. Beterschap en fijn weekend, Ilona.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...