dinsdag 16 april 2013

Druk, druk, druk.....maar wel errug leuk.

Het was een beetje druk de afgelopen dagen en voor komende week staat er weer van alles op het programma. Niet dat ik zo'n enerverend leven heb. Integendeel. Maar nu de sneeuw en ijzel verdwenen zijn komen de gezellige uitjes weer op gang. En niet alleen uitjes hoor. Ook voor de eerste keer gewerkt op de tot servicepunt verbouwde Tolberg-vestiging (thuiswedstrijd voor mij). En heel veel gebreid zoals ik in mijn vorige blogje al liet zien. Vorige week donderdag ging ik 's ochtends naar de flat van mijn collega kijken (ze woont er al anderhalf jaar) en 's avonds hadden we eindelijk de lang-in-de-planning-gezeten minireünie van 'ons oude' donderdagteam. Dat was een lange zit van zo'n vijfenhalf uur maar o zo gezellig.  Heerlijk gegeten en heel veel gelachen. Al schuwden we serieuze onderwerpen ook niet hoor........


Na deze gezellige avond had ik op de parkeerplaats  een vreselijk stressmomentje. De kosten van het parkeren waren 3 euro in contanten. Thuis had ik al gezorgd voor 3 losse euromunten en die had ik bij vertrek even op het dashboard gelegd. Omdat ik de andere kant uit moest dan de anderen zat ik alleen in de auto, maar ik had gevraagd of ik als eerste door de poort mocht....voor het geval dat...... En ja hoor....eenmaal bij de poort kon ik maar 1 munt vinden. Die andere 2 waren tussen het dashboard (daar waar de kilometerteller en benzinemetertje zit) geglipt. Ik snel uitgestapt, lichtelijk panikerend zwaaiend naar mijn collega's in de andere auto. Zij gierden van het lachen natuurlijk en toen er gelukkig nog wat euromunten uit een portemonnee tevoorschijn kwamen, kon ik ook weer lachen. Die 2 euro zitten er nog steeds. Leuke spaarpot toch!!??

Tussen de bedrijven door een wildbrei-bijdrage gemaakt. Die heb ik zaterdag ingeleverd tijdens de brei-inloop bij de bieb.

 Tijdens een eerdere brei-inloop zijn er foto's gemaakt. Sta ik ook op. Ben net even druk in gesprek met een collega......lol........Ik zat daar niet eens te breien, maar te haken.


Zaterdag was er een kofferbakverkoop in één van de R'daalse parkeergarage's en daar vond ik deze keigave, gebutste koffiebus.


Ik was samen met een vriendin en uiteraard sloegen we een terrasje niet over. Dat deden we zondag zelfs nog eens dunnetjes over. Toen gingen we te voet richting stad om op ons vaste terrasje een bakkie te doen. Het zit 'm in die amaretto met slagroom (slecht voor mij, lactoseintolerantie....oei) waardoor dit ons favo terras is ;-)

Ben begonnen met een volgend breiproject. Daar heb ik een fleecedeken voor in reepjes geknipt. Wat een karwei. Ik hoop dat het een tas wordt al zou het ook een fiasco kunnen worden. We zien wel. Het houdt mij van de straat zullen we maar zeggen. Maar vandaag ben ik wel de straat op geweest. Een flinke wandeling gemaakt met 2 buurvrouwen inmiddels. We zijn al bijna een wandelclub ;-)


Nu mijn lijstje voor komende week. Ik hoop dat ik het volhoud.
Woensdag shoppen en lunchen met oudste zoon.
Donderdag een hele dag werken.
Vrijdag proberen iets aan mijn huishouden te doen en mijn ma komt op de koffie.
Zaterdag een paar uurtjes werken.
Zondag naar de jarige tweeling van Wicky
Maandag naar de markt met Natasja.
Dinsdag High Tea bij Intratuin met Carla en Mariette
Woensdag eerst werken en daarna etentje met collega's ter afscheid van Anja.

Volgens mij heb ik nog nooit zo'n volle agenda gehad. Dit is echt uitzonderlijk. Het mag van mij best wat rustiger. Ach, ik laat het maar even over me heen komen. Hierna wordt het vast weer heel erg rustig. En als het zonnetje tevoorschijn komt, rust ik uit in mijn tuintje......met mijn breiwerk.


8 opmerkingen:

 1. Je verveelt je gelukkig niet...veel plezier met alle agendapunten ;-)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sjongejonge, wat een drukte. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha..jouw agenda klinkt als erg slecht voor de lijn :) maar misschien heb jij die strijd niet..haha
  Ook hier een drukke week, kleding wissel en uitzoekerij voor drie kids enz...kost allemaal heel wat uurtjes..
  Geniet van de mooie momenten,
  Hannie♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. pff.. succes én veel plezier met toch ook best veel leuke dingetjes:) en het wordfeuten zal ook wel even wat minder worden hihi..

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben jij druk zeg...maar wel een bof, sneeuw en ijzel zijn echt weg!!!
  Heerlijk dat wildbreien, het is gewoon leuk om daar aan mee te doen.
  Ga lekker genieten en rust af en toe ook uit!!!

  Jij kunt waarschijnlijk mijn blog niet meer vinden, ik zag in de leeslijst dat je mijn oude adres nog hebt.
  Misschien wil je het aanpassen:) Anders ben je me kwijt, hi,hi.
  Het adres is:
  http://whats-inaday.blogspot.nl

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien heel druk, maar je bent wel met een hoop gezellige dingen bezig!
  En dat wildbreien is ook wel leuk, en zo'n sjaal is ook zo af. Even rustig voor gaan zitten!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel gezelligheid op je programma, soms heb je van alles te gelijk he. Maar lekker over je heen laten komen...............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...