woensdag 14 november 2012

Het blad valt.......

Oh boom, wat ligt daar aan je voeten?
Het is je voormalige zomerjas
Verkleurd in de prachtigste schakeringen
Ligt het bladerjasje te verdorren in het gras


't Is duidelijk, ik ben niet goed in rijmen en dichten. Heb geen geduld om mooie volzinnen te bedenken. Het blijven hapklare brokjes, die blogjes van mij ;-)

Vandaag was het, na 2 sombere dagen, gelukkig weer zonnig. En dan moet ik er ff uit. Even een powerwalkje doen. Half uurtje maar hoor, want in je eentje lopen is niet zo leuk. Gisteren had ik mijn buuf als wandelmaatje. Is veel gezelliger en toen hebben we een iets grotere ronde gepakt. Vandaag had ik wel mijn cameraatje mee. Vanochtend zag ik zo'n mooi plaatje vanuit mijn slaapkamerraam en ik hoopte dat ik tijdens mijn wandeling ook nog mooie foto's kon maken. De onderwerpen waren prachtig, maar mijn foto's iets minder. Daarom alleen mijn uitzichtfoto van vanochtend......


Doordat de zon op de bladeren scheen leken deze bijna fluoriserend. In combinatie met de strakblauwe lucht was het gewoon adembenemend mooi. Ik heb er niet al te lang naar gekeken, want ik wilde naar de stad. Heb deze winter nog niet veel kleren gekocht. Kon alsmaar niks vinden. Ik ben van de tuniekjes en tegenwoordig zijn het korte bloesjes of jurkjes. Met een probleemzone vanaf mijn taille (buikje) tot aan mijn enkels (veel te dikke onderbenen voor lange laarzen) ging dat het niet worden. Maar vandaag.....yeah....heb ik maar liefst 3 aankopen gedaan. Eén bloesje is wel wat korter, maar met een jasje erover durf ik het net aan.


Zooooo blij. Ik ben ook al zo'n ramp met broeken dus dat stel ik nog even uit.

Ik ben echt goed bezig om ons land uit de crisis te helpen, want gisteren heb ik de W.ibra leeg gekocht. Deze keer vond ik WEL wat in de folder stond. De drie spreuken hangen nu op het kleinste kamertje. Is perfect als wc-lectuur....lol...... En de kersthangers kon ik gewoon niet laten liggen. Ach, het is allemaal niet zo duur bij W.ibra. Dubbel genieten, lekker veel spullen voor weinig geld......


10 opmerkingen:

 1. de zon kwam hier pas om een uur of 3, ik heb meteen de honden aangelijnd en ben een eind gaan lopen en ook zo genoten van de schitterende kleuren buiten.. de zon die op de gouden bladeren scheen en die grijsblauwe lucht erboven.. prachtig!!
  leuke aankopen heb je gedaan en zo fijn dat je ons land uit de crisis aan 't helpen bent;)

  lieve groet, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kei leuke bloesjes heb je gevonden! Ze staan je geweldig! Mijn probleemzone is mijn onderstel...haha....broeken zijn voor mij moeilijk te vinden. Dus als ik er een vind die goed zit, koop ik ze in alle kleuren! ;-)
  Fijne avond en liefs van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig herfstplaatje. Met shoppen heb ik helemaal niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om van de zon te genieten, het was idd een heerlijke dag.
  Leuk je aankopen...staat gelijk fleurig en maakt je dag weer goed en ja de Wibra, meestal is de aanbieding de deur al uit voordat ik er ben:)..jij boft dat ze deze keer wel iets hadden!!!


  Rust lekker uit ( n.a.v. je vorige post)

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat je nu toch geslaagd bent, ik ken het probleem met de laarzen en weet hoe lastig dat is. En je W.ibra tip is weer bijzonder geslaagd, ga ik onthouden en misschien zelfs wel toepassen ;)!

  Fijne avond en een lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben meer van de t-shirts met lange mouw, maar die blouses/tunieken zijn ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier was het de hele dag lekker zonnig.Leuke blouses heb je gekocht Ben ook al twee dagen aan het shoppen en werd vanmiddag door manlief tig keer de paskamer in gestuurd .Met goed resultaat haha 5 shirts en een leuk vestje .Maar nu nog broeken ,vind ik altijd een drama!
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig hè dat geel/rood van de boom! Daar heb ik ook foto's van gemaakt. Mooi met dat blauw er achter!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, zo'n boom heb ik ook voor het raam staan. Het is een genot om naar buiten te kijken.
  Je hebt leuke blouses gekocht. Leuke kleuren ook. Wat broeken betreft, probeer eens Angels of Mac. Hebben een mooie vrouwenpasvorm.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige dag vandaag met al die kleuren blad in de zon he en jij bent weer lekker geslaagd met wat kleding.............gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...