woensdag 13 november 2013

Poepluchtjes

Jaja, dit verhaaltje gaat echt over de 'aromatische' luchten die geproduceerd worden op het kleinste kamertje. Dus pas na het eten lezen...hihi....

Tussen alle drukte door met de bezoekjes aan mijn pa (hij heeft even een paar mindere dagen, hopelijk keert het snel ten goede), werk en huishouden, blijft er gelukkig ook een klein beetje tijd over voor leuke dingen. Zoals visite krijgen. Dinsdagmiddag heerlijk bijgekletst met een vriendin die een kleurrijk bosje trosanjers meebracht. Laatst kreeg ik ook al zo'n bosje en die hebben erg lang gestaan. Dus met deze verse bloemetjes was ik heel blij. Ze staan te schitteren op mijn salontafel.


Hoe het zo ter sprake kwam weet ik niet precies meer. Volgens mij hopte we van stomazakjes legen (je weet ik ben stomapatient) naar hoe het manvolk zo vreselijk kan meuren op het toilet. Toen kwam er ineens een vraag boven borrelen. Waarom ruikt de poep van de ene persoon anders dan van de andere, ondanks dat ze precies hetzelfde hebben gegeten? En waarom laat de ene reukloze knetterwinden en de ander geluidloze stinkscheten. Hier zijn overigens diverse combi's mogelijk. Het kunnen ook stinkende knetterwinden en reukloze, geluidloze scheten zijn.
We konden werkelijk helemaal niks bedenken waarom dit zo is. We voelen ons een beetje te oud om 'Willem Wever' in te schakelen. Daarom gooi ik de vraag maar op het www. Misschien dat één van mijn bloglezers het antwoord weet. En anders hoop ik dat een student die nog een onderwerp zoekt voor een wetenschappelijk onderzoek mijn blogje per ongeluk vindt. Er wordt ten slotte naar de vreemdste dingen onderzoek gedaan. Zoals het spettervrij plassen voor mannen........hilarisch....
http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2013/11/zo-plas-je-zonder-spetteren

7 opmerkingen:

 1. Uiteraard ben ik even op onderzoek uitgegaan, misschien heb je iets aan de volgende site: http://top-10-artikelen.plazilla.com/top-10-tips-om-poep-minder-te-laten-stinken-hoe-laat-je-poep-lekker-ruiken. Er staan voorbeelden en ook andere links op, mocht deze informatie onvoldoende voor je zijn ;-).

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi. Het zal wel aan de darmflora liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En of je al dan niet je galblaas nog hebt, is ook van belang. Verder beweging en de mate waarin je groentes en fruit eet, verder laat ik het over aan de student die jouw blog vast tegen gaat komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig heeft Ingrid al een link aangedragen:) maar het blijft een vraag voor jou en ons...ik hoop dat er iemand onderzoek naar gaat doen, want dan komt het vast wel in het nieuws!!!


  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige gesprekken voeren jullie.
  Er zullen een hele boel dingen aan ten grondslag liggen en ieder mens is uniek.
  Eigen winden stinken niet hoewel een ander dat wel zal vinden.
  En verder zie ik dat Ingrid huiswerk voor je gezocht heeft!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat dit blog gevonden wordt door een student die hier helemaal in gaat duiken, ben benieuwd!

  lieve groet, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahahah .... wat een onderwerp! maarre wel interessant ;-)
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...