vrijdag 30 september 2011

Me and My Shadow......

Like the wallpaper sticks to the wall
Like the seashore clings to the sea
Like you'll never get rid of your shadow
You'll never get rid of me

Heerlijk....zo'n warm zonnetje op mijn spinnenlijf. Echt genieten!!
Heeeey....zie je mijn schaduw. Wat vind je van mijn  mooi strak spinnenfiguurtje? Ziet er lekker uit toch!! Ik dein een beetje op en neer in mijn spinnenweb. Wat heb ik een fantastisch onbezorgd spinnenleven.....nu nog een smakelijk hapje vinden............



donderdag 29 september 2011

Voelt als....ehh.....spijbelen.

Ik heb vandaag een beetje last van schuldgevoelens. Het is een prachtige dag en ik wil er graag van genieten, maar dat lukt niet erg. Waarom niet? Nou eh.....eigenlijk is dit een werkdag maar ik zit ziek thuis. En juist vandaag, op deze schitterende dag, voel ik mij stukken beter.

Het begon eigenlijk maandag al, op het werk. Er kwam een knallende hoofdpijn op zetten en ik dacht nog dat ik te weinig gedronken had die dag en dat het wel weg zou trekken. Niet dus. 's Avonds kon ik niks meer van de splijtende pijn in mijn bovenkamer. Zelfs de computer kon me niet boeien, want het beeldscherm was iets te fel voor mijn overgevoelige oogjes. (Slakkenblog stond in concept) Helaas werkten de migraine-medicijnen ook al niet. Werd een nacht van half-waak, half-slaap. Dinsdag nog steeds hoofdpijn. Nu ben ik nogal een no-nonsense type dus ik ging gewoon door met wat ik van plan was. 's Ochtends een stuk lopen en warempel, de buitenlucht had een gunstig effect op mijn bonzend hoofd. 's Middags op verjaardagsvisite en daar kwam het gedreun helaas weer vrolijk opzetten. Die avond heb ik op pure wilskracht mijn strijk weggewerkt, want het ging niet goed. Tranende ogen, oorpijn, een kaak die aanvoelde of ik er een dreun tegen aan gekregen had en zooo duizelig dat ik blij was dat mijn strijk klaar was en ik naar bed kon. Was een rare nacht met koortsige nachtmerries en de volgende ochtend was ik doodmoe. Mijn neus helemaal verstopt en nog steeds het gevoel alsof ik in de boksring had gestaan. Ping....er ging een lichtje branden....kaakholteonsteking. Had ik jaren terug regelmatig last van en nu herkende ik het.

En tja, ik moest eigenlijk werken woensdag. Dat ging hem niet worden dus ziek gemeld. Heel de dag gehangen. Af en toe eventjes in de tuin geprobeerd, maar dat was geen goed plan. Duizelig en moe een dagje op de bank doorgebracht. Zonder schuldgevoelens want ik voelde me echt ziek.

En toen kwam vandaag. Na een heerlijke nachtrust en lekker uitslapen voel ik me stukken beter. Duizeligheid is verdwenen en de moeheid grotendeels ook bleek in de loop van de ochtend. Daar voor in de plaats is het grote schuldgevoel gekomen, omdat het volgens mijn rooster een werkdag is. Ik ben wel snotterig verkouden en mijn keel  voelt niet helemaal super, maar dat is normaal gezien geen reden om thuis te blijven. Beter melden moeten wij vòòr 9 uur doen en toen kwam ik net uit mijn bed gerold. Was het alvast maar mijn vrije vrijdag. Dan durf ik eindelijk te gaan genieten van deze schitterende nazomer..........

afbeelding van het www

maandag 26 september 2011

Slakkenkwekerij Sjonke

Je verplaatst eens iets en wat kom je dan tegen.....een heuse slakkenkraamkamer. Bah, bah en nog eens bah.
Heel mijn tuin is vergeven van die slijmerige rotbeesten, maar van zo'n hoopje bij elkaar krijg ik de kriebels. Ze zijn trouwens verhuisd....naar een groot groen huis in de vorm van een kliko....gnagna....dat zal ze leren om zich zomaar te vermeerderen op mijn tuinetagere. Enneh....die kliko is inmiddels geleegd dus waar slijmjurk & co nu uithangen weet ik niet......en ik wil het niet weten ook.......


zaterdag 24 september 2011

Zon + rommelmarkt = KOPEN

Wat een zalige zaterdag!! Mooie pleister op de wonde na twee dagen keihard werken. Wat was het druk en chaotisch op ons biebke. En wat had ik weer last van die beknelde zenuw in mijn rug....grrrrr. Maar ik heb het overleefd en na zo'n superzaterdag kan ik er weer tegenaan.

Het werd wederom een uitstapje met mijn pa, want mijn vaste maatje was naar de Efteling (ook leuk) en ik had niks durven plannen omdat ik nooit weet hoe ik me na twee dagen werken voel. Gelukkig kan ik mijn pa bijna altijd 'last-minute' bellen. In de stralende zon fietsten we naar het wijkfeest MET rommelmarkt. Ik wilde na het rommelmarktbezoek nog naar de stad en mijn pa vertelde onderweg dat ma ook nog naar de stad moest. Dusss....toen ik mijn fiets bij de buiten-rommelmarkt stalde, eerst mijn ma gebeld om af te spreken.

Pas daarna keek ik rond en zag meteen spulletjes om van te 'kwijlen'. Mooie lijst, glas-in-lood ramen, poppenhoofdjes. Het glas-in-lood lag helaas een beetje uit elkaar en ik kan dat toch niet repareren dus ik heb het laten staan. De lijst ook....paste niet in de fietstassen. Wat ik wel kocht.......een suikerstrooier, 2 vogelkooitjes waarvan er bij eentje de drink/voerbakjes nog bijzaten, een poppenhoofdje (kweetniet wat ik ermee moet, maar kon het gewoon niet laten staan) en een emaille lepel.

Ik vraag me trouwens af of die vogelkooitjes goed buiten kunnen of dat ze na 1 winter uit elkaar zullen vallen. Ze lijken me zo leuk aan het muurtje bij de voordeur en bij dat muurtje is geen afdak.

Mijn pa nam de kooitjes mee, omdat ik nog naar de stad ging. Ma gebeld dat ik vertrok van de rommelmarkt en even later liepen we al te shoppen. Nou ja...shoppen....eigenlijk gewoon boodschappen doen. Al kocht ik bij het Prijzencircus van V&D nog een leuk tuniek. Toen mijn tas erg zwaar werd ben ik alvast naar huis gereden en ging mijn ma nog iets ruilen. Meteen de kooitjes opgehaald met als gevolg dat mijn fiets zwaarbeladen was. Twee volle fietstassen, vol mandje en nog een tas aan het stuur. Ach ja....moet kunnen!!

Heel de middag lekker uitgerust met een boek in de tuin. Nee....ik heb het zo slecht nog niet.......

woensdag 21 september 2011

Herfstsfeertje met bloemen

Mijn bloemenbijdrage voor deze week........hortensia in herfstkleuren met eikenblad. Geen verhaal erachter, gewoon gekocht omdat ik het mooi vond ;-)


Wel grappig dat hetzelfde hoekje telkens een ander sfeertje krijgt met andere bloemetjes!!!


Meer bloemen op woensdag vind je hier

zondag 18 september 2011

Ik kan het niet laten.......

Deze week weer een paar leuke spulletjes gekocht bij de Kringloop en op een rommelmarkt. Omdat mijn vaste zondagmaatje geen tijd had voor de rommelmarkt, heb ik mijn pa gebeld om te vragen of hij mee wilde. Had ie een keer gezegd, als ik niemand had om mee te gaan, hij zichzelf op zou offeren. Nou, zo'n groot offer was het niet, want jaren terug schuimde hij iedere buurthuisrommelmarkt af. Kocht zelden iets en als hij al wat kocht waren het negen van de tien keer dvd-tjes. En vandaag hobbelde hij met mij mee. Eigenlijk waren we zo uitgekeken. Er was niet zo heel veel wat mijn aandacht trok. Een paar dingen vond ik te duur, maar ik zwichtte voor deze 2 (parfum)flesjes die binnen mijn prijsgrenzen vielen..........

Mijn pa vond het best leuk om weer eens een rommelmarkt te bezoeken. Aansluitend nog een lekker bakkie gedaan bij pa en ma en me te goed gedaan aan chocolaatjes (oei)

Eerder deze week was ik met een collegaatje naar de Kringloop. Zij is misschien nog wel gekker dan ik met het kopen van 'oude troep'. We liggen regelmatig in een deuk als we het over onze hobby hebben en de kleine prijsjes die we voor onze 'schatten' betalen. Laat een ander zich maar druk maken over van alles en nog wat, wij worden helemaal 'zen' van een rondje Kringloop.
Ik viel voor deze twee tegeltjes met een 'zomer' en 'lente' afbeelding. Helaas waren de 'winter' en herfst' nergens te vinden. Ik dacht dat ik een bijzondere vondst had gedaan met deze art-deco achtige tegels, maar bij thuiskomst zag ik pas dat deze ingelijste tegeltjes ooit cadeaus waren bij  'Moeders voor Moeders'. Niet toen ik flessen vol pieste (sorry), want ik had destijds een melamine bordje, schaaltje en beker met een lief bloemenprintje.
Maakt niet uit.....ik vind de tegeltjes evenzogoed heel leuk.


Ook kocht ik een brievenhouder waar ik creatief mee aan de slag wil. Schilderen of beplakken, daar ben ik nog niet uit. Tips zijn meer dan welkom!!! Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit ding voor nu even verstopt heb in de la van mijn tuintafel, want  een poosje terug heb ik zo'n dure van Riverdale gekocht. Mijn man flipt als ie deze ziet. Tover ik volgend jaar weer tevoorschijn.........dan kan het geen kwaad meer ;D


Oh ja, nog even terugkomen op mijn 'tag'-blogje waar ik het had over een stand-comedy act. Lijkt me geweldig, maar dat gaat never nooit gebeuren. Ik zou in mijn broek sch*ten van angst en dat zou als stoma-patiënt nog een hele prestatie zijn. En dat is een beetje mijn soort humor.......zelfspot. Daar kan ik zelf het hardst om lachen..........en als iedereen nu even mee lacht ben ik ook weer blij.......

Ik heb nog een blogtip!! Iemand die met flair en humor een verhaaltje kan schrijven (oh, wat ben ik daar jaloers op) Neem eens een kijkje bij: 't Pumpke

vrijdag 16 september 2011

TAG....you're it!.......

.....vrij vertaald: Tikkie, jij bent 'em.


Ik ben afgelopen week getagd door J.edidja. Ik snapte er eerst helemaal niks van. Ben een beetje onderzoek gaan doen in blogland en na het lezen van verschillende 'TAG'-blogjes, denk ik dat het de bedoeling is dat ik 10 willekeurige weetjes over mijzelf deel met jullie allemaal. Normaal zie ik overal wel een blogje in en schrijf ik mij bijna een slag in de rondte over de meest onzinnige dingen, maar over deze moest ik wat langer nadenken.

Eén wetenswaardigheid heb ik al als reactie bij J.edidja achtergelaten en die komt hier bovenaan. Eens kijken of ik er nog 9 weet:
1. Als rasechte Brabantse heb ik mijn man leren kennen tijdens carnaval. Dit was in februari 1982 en op 19 oktober 1984 zijn wij getrouwd.

2. Het meest trots ben ik op mijn 3 kinderen.

3. Ik hou niet van gekookte groente. Was vroeger zelfs een 'appelmoes'-kind.

4. Op 1 december van dit jaar werk ik 30 jaar bij de bibliotheek.

5. Ik ben van huis uit rooms-katholiek maar doe hier niks mee. Mijn kinderen zijn wel gedoopt.

6. Ook al kan ik mij soms druk maken over de kleinste dingen, toch sta ik heel positief in het leven.

7. Het afgelopen jaar ontdekt dat ik rommelmarkten en kringloopwinkels bezoeken heel erg leuk vind.

8. Mijn huisinrichting is een allegaartje en ik heb wel huishoudelijke vaardigheden, maar doe er weinig mee ;-)  Snel afgeleid, blogger is daar de schuld van.....

9. Heb krullen van mijzelf en ben daar heel blij mee.

10. Ik hou van humor en mensen aan het lachen maken. Mijn ultieme overwinning op mijn verlegenheid zou  een  stand-up comedy-act zijn.

Nu mag ik ook 5 mensen 'taggen' die hopelijk ook mee willen doen en een stukje over henzelf willen vertellen.
Hier komen ze:
Gerreke van       http://verhalenencolumns.blogspot.com/
Inge van              http://stapjeterug.blogspot.com/
Tjits van              http://thuisbijtjits.blogspot.com/
Michelle van       http://indezevendehemel.blogspot.com/
Jolanda van         http://spilvanhetgezin.blogspot.com/

Even voor de duidelijkheid:
NIETS IS VERPLICHT!!! En misschien wil iemand spontaan meedoen. Dat mag ook. Zet ik gewoon de link erbij ;-)

woensdag 14 september 2011

Bloemetje op woensdag

Eigenlijk had ik geen bloemetje gepland voor deze woensdag. Ik was toch heel de dag op de bieb dus geen tijd voor een blogje.
Maar vanochtend deelde onze teamleider leuke snoepdoosjes uit tijdens de vergadering. Als dank voor onze inzet tijdens de vakantieperiode, waarin we met krappe roosters de bieb draaiende hebben gehouden.
Toen dacht ik meteen: 'bloemetje op woensdag'. Vandaar toch een fleurige post met een Delfts-blauw bloemetje........


Van de snoepjes heb ik ook maar meteen een bloemetje gemaakt.
En nu....crash ik op de bank, want ik ben vreselijk moe.........

dinsdag 13 september 2011

Bedankje

Iedereen bedankt voor de lieve felicitaties voor mijn moeders verjaardag, ook namens mijn ma natuurlijk. Vandaag ben ik nog even op de koffie geweest, want vandaag is ze echt jarig. Ik ben er met een grote omweg naar toe gewandeld. Mijn wandelmaatje kon niet vandaag, maar een stevige wandeling is zo goed voor mijn lijf dat ik in mijn eentje gelopen heb. Twee vliegen in één klap. Wandelen met een stukkie taart in het vooruitzicht....mmmm......hihi.

Oh ja, ik zal verklappen wat ik voor mijn ma had gekocht. In het grote pakket zat....tadaaaaa......

.....een huishoudtrapje!!! Stond heel hoog op de wensenlijst van mijn ma. Ze had er één met zo'n lage beugel en dat vond ze maar een eng ding. Ze wilde dezelfde als ik heb, ééntje waar je meer steun aan hebt als je er op staat. Ze had al gezegd dat ze zo'n trapje ging kopen voor het geld wat ze met haar verjaardag zou krijgen.

Was nog een hele toer om dat trapje mee naar huis te krijgen. Zaterdag moest manlief werken en ik had dus geen auto tot mijn beschikking. Ik ging op de fiets boodschappen doen (twee tassen vol) en keek meteen bij M.arskramer of ik zo'n trapje zag. En ja hoor....ikke blij en meteen gekocht. Ik weet namelijk dat mijn ma dat zelf ook op de fiets zou doen en dat wilde ik niet meemaken. Maar toen ik uit de winkel kwam, had ik zoiets van...ehhh....hoe krijg ik het mee. Gelukkig heb ik een beetje uit de kluiten gewassen fiets en kon ik het trapje op het frame zetten en bleef het precies tussen de buigingen van mijn stuur staan. Uiteraard niet naar huis gefietst, maar gelopen. De rest van de boodschappen in mijn fietstassen gepropt. Het koste me wat zweetdruppeltjes, maar ik kwam met een voldaan gevoel thuis.

Gisteren nog een grappig verhaal gehoord op de bieb. Een voormalig collega wordt binnenkort oma en wilde iets maken voor haar kleinkind. Het moest een katoenen dekentje worden en ze had inmiddels katoen en breipennen gekocht. Aangezien het heel wat jaartjes geleden was dat ze iets had gebreid, was ze er toch een beetje onzeker over. Hoe pak ik het aan? Hoeveel steken zet ik op? Nu zijn biebmiepen niet voor één gat te vangen, zelfs als ze niet meer werken. Wat had deze slimme aanstaande oma gedaan. Zij had bij H.ema een katoenen dekentje gekocht en daar gaat ze nu de steken van tellen om het vervolgens weer te retourneren. De manier waarop ze het vertelde deed mij en mijn collega's gieren van het lachen. Ik vind het een briljante oplossing en geef deze tip graag door aan iedereen die een katoenen babydeken wil gaan breien en niet weet hoeveel steken je op moet zetten. Enneh....de bieb heeft natuurlijk ook breiboeken....die heeft ze ook meegenomen.....


zondag 11 september 2011

13-9-1941

De geboortedag van mijn moeder. Aanstaande dinsdag wordt zij 70 jaar en dat moet gevierd worden!!!!
Doen we zondag de 11e. Ikzelf ben inmiddels 47 en heb dus een 'jonge' moeder. Heb ik als heel prettig ervaren, want we hebben veel samen kunnen doen. Ook was (en is) mijn ma mijn steun en toeverlaat tijdens mijn ziekte (meer hierover op 'About Sjonke'). En niet onbelangrijk.....zij was voor mijn kinderen oppas-oma. Daardoor heb ik mijn partime-baantje kunnen behouden. Dat was niet altijd makkelijk nadat de tweeling geboren was, maar het is gelukt en nu heb ik er financieel profijt van. Met 2 studerende kinderen en de derde die over 2 jaar aan de beurt is, geen overbodige luxe. Heb ik dus allemaal aan mijn ma (en pa) te danken!!!!
Bedankt lieve ma, je weet hoeveel dit voor mij betekent. En hou het droog, want ik weet dat als je dit leest, de traantjes gaan prikken. We zijn allebei van die emotie-kippen.....

Kleine Jo, tweede van links,  met broers en zussen...... 


Op haar 21e was zij de bruid.....


Deze foto is genomen op mijn moeders 50e verjaardag. Nog net geen oma. Ik stond met mijn dikke buik in het midden. 8 maanden zwanger.....


Recente foto, genomen tijdens de 75e verjaardag van mijn pa in mei dit jaar.......


Lieve ma, Hartelijk Gefeliciteerd met je 70e verjaardag en dat er nog heel veel verjaardagen mogen volgen!!!! Drie dikke zoenen enneh......ik heb een verrassingscadeautje....hihihi.......


Rarara, wat zit daar in.........

zaterdag 10 september 2011

Vlak voor de bui......

Het bleef flitsen.....



Het schijnt dat mijn filmpje niet werkt dus hier de link naar youtube. Ik krijg hem niet via youtube erop gezet....grrrrr:

vrijdag 9 september 2011

Deco at work

Zo af en toe mag ik eens 'los' op mijn werk. Jaren terug werd ik gevraagd of ik de presentatiecommissie wilde komen versterken. Nu is dat een groot en deftig woord, want omdat activiteiten op de centrale vestiging (waar ik werk) door anderen georganiseerd werden, hoefde ik alleen maar een kleine presentatie te maken. Maar wat was ik zenuwachtig. Ik kwam bij een club zeer creatieve collega's te zitten die workshops gevolgd hadden en al jaren ervaring hadden. En ik wist niet eens hoe ik zoiets aan moest pakken.
Toch was mijn allereerste presentatie best goed gelukt. Het was de promotie voor de Kinderboekenweek in 2006........


De presentatiecommissie is inmiddels opgeheven. Geen budget meer, want bibliotheken hebben het heel moeilijk door alle bezuinigingen. Dat betekent dat er op dit moment ook geen presentatie/etalage-materiaal meer gekocht wordt. Ik moet dus roeien met de riemen die ik heb en dat valt niet mee. Gelukkig heb ik een collega gevonden die mij helpt en samen fantaseren we er op los. Toen we het onderstaande tafereel maakten, hebben we dubbel gelegen van het lachen.......wie speelt er voor lijk.....och, ik ga daar wel 3 weken liggen..........


Mijn tot nu toe laatste presentatie was eigenlijk heel makkelijk. Promotiemateriaal was aanwezig en met de spulletjes die ik nog had van oudere presentaties, was het in no-time 'aangekleed'......
We hebben ook zo'n fantastisch raamwerk gekregen vorig jaar, waardoor ik niet mee op de grote trap hoef om spullen aan het plafond te bevestigen.


Dit is nog maar een kleine greep uit de presentaties die mijn collega en ik gemaakt hebben. Helaas vergeet ik wel eens foto's te maken en ben ik foto's 'kwijtgeraakt' door een gecrashte computer. Gelukkig heb ik er ooit een aantal hier geupload. Ik hoop dat de link werkt.

Dit is één van die werkzaamheden die mijn baantje bij de bieb extra leuk maken. Nu maar hopen dat ik niet wegbezuinigd wordt...........

woensdag 7 september 2011

Dappere doorbloeiers op woensdag

Oftewel de laatste stuiptrekkingen van mijn zwaar verwaarloosde éénjarigen. Heel apart om nog een dapper bloemetje te zien in een voor rest verpieterd plantje. Ik schaam mij diep voor mijn onverschilligheid jegens mijn zorgvuldig uitgezochte zomerbloeiers. De klad is er in gekomen na de 'natte' periode. Was het trouwens nog wel eens keer droog???? Volgens mij wel, want sommige plantjes zijn verdroogd terwijl anderen wel heel natte voetjes kregen. Ik beloof verbetering voor volgend jaar........

Goh, als ik nu de foto's zie lijkt het mee te vallen. Zelfs nog groene blaadjes te zien. Behalve bij de petunia. Die is echt 'op'.

Meer bloemen op woensdag vind je bij 'Een sneller kloppend hart ♥'

dinsdag 6 september 2011

I like candy!!

Oeps, ik heb vandaag mijn voorraad snoepwerk iets te kwistig aangevuld. Manlief ging boodschappen doen en vroeg of ik nog wat wilde. Ehh....ja.....doe maar sinassnippers en bokkenpootjes. Ik ging zelf even naar de stad en  kwam de fudge tegen bij K.ruidvat. Wat men zegt is waar, als je maag leeg begint te raken, koop je de verkeerde dingen.....zucht. En toen ik nog even een wat boodschappen bij L.idl deed, nam ik meteen schogetten mee. Tiramisu, mijn favoriete smaakje.


Ach, 't is ook een beetje nostalgie. De sinassnippers doen mij denken aan mijn éne oma en de bokkenpootjes aan mijn andere. Hahahaha....klinkt een beetje maf. Die oma had  bokkenpootjes in een trommeltje hoor. Haar voeten waren normaal..........

Nu nog een bekentenis. Ik heb sinds afgelopen weekend een geregistreerde K.ruidvat klantenkaart. Mijn eerdere ergernissen (klik) zijn vergeten. De site werkte perfect al heb ik voor de zekerheid 'geen kinderen' aangevinkt. Stel dat ie weer op hol zou slaan als ik 2 keer dezelfde geboortedatum in zou vullen. Vandaag weer wat punten erbij gekregen en iedere dag een leuke aanbieding in mijn mailbox. Alhoewel....klein puntje van kritiek......de aanbieding vandaag was N.ivea black&white deo voor de helft van de prijs. Laat diezelfde aanbieding nu als testfestival bij T.rekpleister lopen. Mensen, we worden gen**id waar we bijstaan, dus in deze dagaanbieding trap ik niet in.......

zaterdag 3 september 2011

En eindelijk..........

....daar was ie weer..........DE ZON!!!!!!!

Iedereen genoten van de afgelopen, zonovergoten dagen? Ikke wel hoor en vandaag, na 2 werkdagen, eindelijk voluit. Heerlijk!! Om kwart over 9 zette ik mijn stoeltje klaar. Krantje, ontbijtje en zon absorberen.

Tegen 11 uur de fiets gepakt en met een vriendin een superleuke woonwinkel (klik voor de webwinkel) onveilig gemaakt. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Zulke mooie woonaccessoires. En ook tassen, meubelen, sieraden en nog veel meer. Ik kocht er meteen een cadeautje voor een jarige vriendin en trakteerde mijzelf op  2 gave armbandjes en 3 schattige mini-lijstjes. Volgende keer pak ik de auto, dan kan ik nog veeeeeeeeel meer kopen.

Vreselijk gelachen toen vriendin bij een bakker nogal luid verklaarde 'dat  hier niks lekkers is'. Zij bedoelde eigenlijk te zeggen dat ze niks zag waar ze zin in had, maar het kwam er iets ongenuanceerder uit.

Richting bloemenwinkel kwamen we voorbij een ander zaakje. Opheffingsuitverkoop, alles 50 %.....daar moesten we dus eventjes naar binnen. En wat ik daar tegen kwam.........


.....deze kerstman op een bezemsteel. En aangezien mijn jarige vriendin volledig kerstgek is (en dat is nog zacht uitgedrukt), kon ik hem niet laten staan en kocht hem samen met nog een ander kerstfiguurtje. Dat laatste was niet in doorzichtige folie ingepakt en ik ben vergeten mijn cameraatje mee te nemen 's middags. Bloemenwinkel overgeslagen, want het was al lastig genoeg om met een bezemsteel naar huis te fietsen.

Eenmaal thuis eerst nog een paar uurtjes in mijn tuintje gezeten. Het was errug warm, toch moest en zou ik ieder straaltje zon pakken. Maar ja, er stond  nog een verjaardag op het programma. Lekker opgefrist ging ik richting birthday-girl om haar te verrassen. Het mooie hart met tekst en roosjes vond ze al prachtig, maar de echte knallers waren toch de kerstaccessoires!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...